Skip to content

Customer Service Specialist

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamCustomer Happiness

Job description

Voor het Customer Service (beter bekend als het Customer Happiness) team zoeken wij een oplossingsgerichte en zelfstandige collega die er voor gaat zorgen dat onze processen optimaal gecoördineerd zijn en ons customer service team naar de next level gaat brengen.


De Parfumado Group bestaat uit Parfumado en Rocket Campaigns en is een innovatieve en snelgroeiende scale-up uit Amsterdam. Onze ambitie is om hét Europese leading platform te worden voor het ontdekken van parfum- en beauty waarbij wij als “matchmaker” de verbinding maken tussen consument en merk. 


Als Customer Service Specialist krijg jij de verantwoordelijkheid over het aansturen van ons customer service team, waarbij je let op efficiency en verbetering. Jij biedt coaching en ondersteuning waar nodig en geeft een heads-up aan je manager. Zie jij dingen die beter, leuker of gemakkelijker kunnen? Dan pitch je deze plannen aan haar, om er voor te zorgen dat bijvoorbeeld onze dashboarding of customer research geoptimaliseerd wordt. Daarbij ga je, samen met je manager, het team van stagiaires en oproepkrachten inrichten en aansturen. Denk hierbij aan het werven, maar ook het onboarden van de nieuwe teamleden. Jouw opdracht om hen zo snel mogelijk up to speed te krijgen en deel te laten uitmaken van het beste team dat Parfumado ooit heeft gehad. Met jouw helicopter overzicht zorg jij als Customer Service Specialist ervoor dat jij je richt op het coördineren van verbeterprocessen. Heb jij zin om ons team naar the next level te brengen en mee te denken over

bijvoorbeeld onze online Facebook community? Lees dan zeker door!


Jouw belangrijkste taken als Customer Service Specialist:

 • Het onboarden, inwerken en aansturen van ons Customer Service team als rechterhand van onze Customer Happiness Manager Sanne
 • Het monitoren van communicatie met de klant en de verbetering van processen rondom service, systemen en communicatie


Werken bij Parfumado is tof, omdat je samenwerkt met allemaal gedreven mensen die samen het bedrijf willen helpen groeien. - Sanne (Customer Happiness Manager)


Wat bieden we onze Customer Service Specialist voor deze rol

 • €2.350 - €2.500 (excl. vakantiegeld)
 • Een flexibel YourCampus budget voor bijvoorbeeld Felyx, Treatwell, UberEats, ClassPass of Peakz Padel
 • Heerlijke (gratis) gezonde lunch op kantoor
 • 25 vakantiedagen én altijd vrij op je verjaardag!
 • Pensioenopbouw, fietsplan via Swapfiets en een Macbook in bruikleen
 • €750 jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen
 • Natuurlijk een maandelijks parfum naar keuze. Smells nice, right?

Job requirements

Wij zien dit graag terug in onze ideale Customer Service Specialist:

 • Jij hebt een diploma op HBO niveau op zak binnen de richtingen van Business Administration, Communication of hebt andere relevante ervaring met customer care.
 • Jij handelt oplossingsgericht en hebt interesse om de klanttevredenheid te verbeteren.
 • Analytisch vermogen: jij brengt grote klantinzichten in kaart en en weet logische verbanden te leggen in verschillende systemen.
 • Jij hebt een uitermate goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Jij wilt groeien op het gebied van klantcommunicatie en het managen van een team!


Geïnteresseerd?

Mooi! We ontvangen graag je CV of LinkedIn profiel. Wil je meer weten over Parfumado als werkgever? Duik in onze website om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen!


What’s next?

Je hoort binnen 5 werkdagen van ons! Indien we enthousiast zijn over je profiel, krijg je een uitnodiging voor een eerste videocall. Daarna is er een case assignment met de manager en ter afsluiting een meet-the-founders gesprek om elkaar beter te leren kennen! En dan… ben jij misschien wel onze nieuwe Customer Service Specialist.


Parfumado is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt. Dit betekent dat wij niet discrimineren op basis van afkomst, huidskleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationaliteit, afkomst, handicap, medische conditie, zwangerschap, genetische informatie, geslacht of seksuele geaardheid. Wij zijn een groot voorstander van diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle werknemers.

or